Avda. S’Agaró, 90. Pl. dels Estanys. Platja d'Aro 872 212 547 info@centromevis.cat
TALLERS

Tallers

04/01/2019

Aquest taller va adreçat a aquelles persones, majors de 18 anys, que vulguin conèixer més sobre si mateixes realitzant un taller vivencial en grup.


Vivim immersos en un enfocament dual, això és bo això dolent, això és gran això petit ... La persona que accepta les seves polaritats se sent lliure de viure la seva fortalesa i la seva debilitat, el seu amor i la seva agressivitat, el seu cansament i la seva energia.

03/01/2019

Nou taller de Constel·lacions Familiars a Centro Mevis!


Les constel·lacions familiars són una valuosa eina que es basa en els ordres de l’amor. Quan seguim i respectem aquest ordre, l’amor flueix i l’ànima sana.
A càrrec de Silvia Olmedo.

14/12/2018

¿Quin es el teu tresor?


Taller per a nens de 6 a 9 anys on amb el joc i la creativitat explorarem les pròpies emocions i les dels altres membres del grup.

27/10/2018

Nou Taller de Relaxació conscient a Centro Mevis. A càrrec d'Agnès Moral.


Quatre sessions per practicar tècniques de relaxació que ens ajudaran a centrar l'atenció per obtenir un major benestar en el nostre dia a dia.

06/10/2018

Nous tallers a la vista a Centro Mevis! Aquesta tardor hem preparat una cita amb les Constel·lacions de l'Ànima… t'apuntes?


Si vols viure una experiència única, com a únic és el teu ésser, les teves vivències i les teves emocions, apunta a la teva agenda: 20 d'octubre, 17 de novembre, de 16 a 20h.

Page 1 of 2 12

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per optimitzar i adaptar-se a la vostra navegació i preferències, entre altres tasques. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Més informació Acceptar

Centro Mevis